PRELIMINARY PROGRAM

 

Wednesday

13:15-13:30 Welcome

14:00-15:00 Keynote presentation 1 (1h) – Mikio Furuse

Session 1 Junctional complexes at the BBB – beyond barrier regulation (organizer/session chair: Malgorzata Burek)

15:00 – 15:30 Talk 1 (30 min)

15:30 – 16:00 Talk 2 (30 min)

Coffee break

16:30 – 17:00 Talk 3 (30 min)

17:00 – 17:20 Talk 4 (20 min)

17:20 – 17:40 Talk 5 (20 min)

18:00 – 19:30 Poster session

19:30 – 21:00 Welcome reception

Thursday

8:30 – 9:30 Keynote presentation 2 (1h) – Michel Schwartz

Session 2. Behavioral modulation of the BBB (sponsored by the Polish Academy of Sciences and the Academy of Physical Education)

9:30 – 10:30 Talk 1 (30 min)

10:30 – 11:00 Talk 2 (30 min)

Coffee break

11:20 – 11:50 Talk 3 (30 min)

11:50 – 12:10 Talk 4 (20 min)

12:10 – 12:30 Talk 5 (20 min)

12:30 – 13:30 Lunch

Session 3. Pathology of BBB – experimental aspects

13:30 – 14:00 Talk 1 (30 min)

14:00 – 14:30 Talk 2 (30 min)

14:30 – 14:50 Talk 3 (20 min)

14:50 – 15:10 Talk 4 (20 min)

15:10 – 15:30 Talk 5 (20 min)

Coffee break

Session 4. Pathology of BBB – clinical aspects (organizer/session chair: Maciej Mrugala)

16:00 – 16:30 Talk 1 (30 min)

16:30 – 17:00 Talk 2 (30 min)

17:00 – 17:20 Talk 3 (20 min)

17:20 – 17:40 Talk 4 (20 min)

17:40 – 18:00 Talk 5 (20 min)

18:15 – 20:00 Poster session 2

20:00 – 22:00 Dinner

Friday

8:30 – 9:30 Keynote presentation 3 (1h) – Britta Engelhardt

Session 5. BBB and the metabolic axis (organizer/session chair: Matthew Campbell)

9:30 – 10:30 Talk 1 (30 min)

10:30 – 11:00 Talk 2 (30 min)

Coffee break

11:20 – 11:50 Talk 3 (30 min)

11:50 – 12:10 Talk 4 (20 min)

12:10 – 12:30 Talk 5 (20 min)

12:30 – 13:30 Lunch

Session 6. BBB and brain stem cell interactions

13:30 – 14:00 Talk 1 (30 min)

14:00 – 14:30 Talk 2 (30 min)

14:30 – 14:50 Talk 3 (20 min)

14:50 – 15:10 Talk 4 (20 min)

15:10 – 15:30 Talk 5 (20 min)

15:30 – 15:40 Closing remarks